Bezlinkové spojení online a offline

25.11.2013 14:21

Online konfigurátor diářů

Mám ráda projekty pro klienty, se kterými spolupracuji několik let. Mnoho souvislostí je dopředu vyjasněno, snáze se předchází komplikacím a hlavně se dá vymyslet a zrealizovat projekt, který přináší skutečný užitek.

V online konfigurátoru diářů pro společnost Helma 365 (výrobce kalendářů a diářů) jsme spojili digitální možnosti (ONLINE) s novými metodami tisku diářů (OFFLINE). S touto online diářovou skládačkou si firemní zákazníci vytvoří vlastní originální a hodnotný reklamní předmět za minimální náklady.

Online konfigurátor diářů

Online konfigurátor umožňuje, aby si firmy či agentury sami a jednoduše vyzkoušely různé varianty a kombinace reklamních služeb pro své firemní diáře a vybraly ten návrh, který jejich zákazníky nejvíce potěší.

Zvláštností jsou 2 způsoby sestavení diáře. Zákazník si může vybírat parametry pohodlně pouze klikáním na šipky u jednotlivých služeb, přičemž se mu interaktivně v náhledu zobrazují postupně všechny varianty. Zároveň si může kdykoli zobrazit či upravit svou sestavu pomocí tradičního přehledu v krocích.

Významnou přidanou hodnotou je možnost sdílení této aplikace na webech velkoodběratelů a reklamních agentur díky promyšlenému konceptu, struktuře obsahu a efektivní editaci. Pohybujeme se ve světě B2B, proto nedílnou součástí projektu bylo vytvoření speciální sekce pro partnery s možností úpravy ceny a zobrazení marže.

 

Ludmila Zlatníková

 

Ludmila Zlatníková - Online Marketing Specialist

Zajímá se o internetový marketing v souvislostech, nad kterými technicky založení odborníci mávají rukou. Své názory pak podává na Twitteru a Google Plus.